ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η Uglybell αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιαδήποτε αλλαγή καθώς και για τυχόν τροποποιήσεις, μέσω της ιστοσελίδας αυτού του διαδικτυακού καταστήματος.

Η Uglybell στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο καλλιεργώντας ένα κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ του πελάτη και της εταιρείας μας, γι ‘αυτό θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε τους πελάτες του διαδικτυακού μας καταστήματος για τα ακόλουθα ζητήματα.

Το www.uglybell.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλάει προϊόντα μέσω του Διαδικτύου (e-shop), η εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο «Uglybell» που ανήκει και διαχειρίζεται από τον Γκίκα Νικόλαο, Αθανάσιο με έδρα το Παλαιό Φάληρο Αττική, ΤΚ: 17561 Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί στο www.uglybell.com & www.uglybell.gr υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Η χρήση του διαδικτυακού καταστήματος προϋποθέτει την αποδοχή όλων των ακόλουθων όρων και προϋποθέσεων. Επομένως, εάν ο χρήστης διαφωνεί με ορισμένους ή όλους τους όρους χρήσης αυτού του ιστότοπου, πρέπει να απέχει από τη χρήση του, διαφορετικά αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.

Προσωπικά δεδομένα και ασφάλεια

Για να πραγματοποιήσει κάποιος χρήστης συναλλαγές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, θα ζητηθεί από τον χρήστη να συμπληρώσει τα προσωπικά του δεδομένα (όνομα, διεύθυνση σπιτιού, διεύθυνση email, αριθμός τηλεφώνου κ.λπ.), τα οποία θα καταχωρηθούν σε ένα αρχείο που θα διατηρηθεί και επεξεργασία από την Εταιρεία, με σκοπό την εκτέλεση παραγγελιών και συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο κωδικός πρόσβασης (email ή όνομα χρήστη) και ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας (κωδικός πρόσβασης), ο οποίος κάθε φορά που τους εισάγετε σας παρέχει απόλυτη πρόσβαση ασφαλείας στα προσωπικά σας στοιχεία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς διαδικτυακές εμπορικές συναλλαγές.

Η εταιρεία δεν αποκαλύπτει δεδομένα ή προσωπικά δεδομένα των χρηστών εκτός από τους παραπάνω παραλήπτες οι οποίοι συνεργάζονται με την εταιρεία για την προώθηση, υποστήριξη και την εκτέλεση της συναλλαγής μεταξύ της εταιρείας και του χρήστη. Όπως προαναφέρθηκε, εκτός εάν ξεκινήσει η διαδικασία που ορίζει ο νόμος. για την κατάργηση του απορρήτου (Νόμος 2225/1994) ή οποιεσδήποτε υποχρεώσεις απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Ο χρήστης διατηρεί τα δικαιώματα των άρθρων 11 (δικαίωμα ενημέρωσης), 12 (δικαίωμα πρόσβασης) και 13 (δικαίωμα ένστασης) του νόμου 2472/1997, τα οποία μπορεί να ασκήσει στέλνοντας σχετικό αίτημα στην Εταιρεία μέσω email στο info@uglybell.com ή με γραπτή επιστολή προς την Εταιρεία. Τα στοιχεία επικοινωνίας που θα δηλώσει ο χρήστης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , στο πλαίσιο της συναλλαγής του με το ηλεκτρονικό κατάστημα για παραγγελία  ή αγορά προϊόντων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την άμεση προώθηση παρόμοιων προϊόντων ή υπηρεσιών ή για την ενημέρωση του χρήστη για νέα προϊόντα και υπηρεσίες , βάσει των διατάξεων του Ν. 3471/2006.

Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να αντιταχθεί στη χρήση των πληροφοριών του e-mail του για την προώθηση ή την προώθηση νέων προϊόντων και / ή υπηρεσιών.