Οι 5 τασεις στα γυναικεια γυαλια ηλιου 2022

Οι 5 τάσεις στα γυναικεία γυαλιά ηλίου 2022

Αν μετά από 2000 νέα σχέδια γυαλιών ηλίου που δημιουργήσαμε σε 10 χρόνια (σκαλιστά ή ζωγραφιστά) δεν ξέρουμε ποιες θα είναι η τασεις στα γυναικεία γυαλιά ηλίου 2022 τότε δεν ξέρεις κανείς!

Εμείς δε βρίσκουμε τις τάσεις, τις δημιουργούμε!

Θα σου κάνω μια ερώτηση, θέλεις να ξεχωρίσεις φέτος με τα γυαλιά σου; Θα μου πεις και ποιος δεν θέλει. Ε επένδυσε 5 λεπτά να διαβάσεις το άρθρο για να γίνεις ο trend setter της παρέας σου!

Τι γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν?

Ως γνωστόν, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή από το καλοκαίρι για να ερευνήσεις τις τάσεις των γυαλιών ηλίου.

Ας αρχίσουμε από τα βασικά, Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβεις υπόψη, όταν πρόκειται να επιλέξεις το καλύτερο ζευγάρι για εσένα. «Τι γυαλιά ηλίου μου ταιριάζουν;» είναι η κλασική ερώτηση και είναι σημαντικό να λάβεις υπόψιν τόσο το σχήμα του προσώπου σου, όσο και το χρώμα της επιδερμίδας σου.

Τις απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις μπορείς να τις βρεις σε προηγούμενα άρθρα μας ακριβώς Πως να διαλεξεις γυαλια με βαση το σχημα του προσωπου σου! και Διάλεξε γυαλιά ηλίου με βάση το χρώμα του δέρματος σου.

Η ισορροπία είναι το παν!

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο των οπτικών, έχουμε την εμπειρία και σε συμβουλεύουμε το εξής σημαντικό:

“Πάντα να εξισορροπείς τα χαρακτηριστικά σου”
Τι εννοούμε;
Πάρε για παράδειγμα κάποιον με δυνατά ζυγωματικά – ένας σκελετός με πιο απαλές και στρογγυλεμένες άκρες θα συμπληρώσει όμορφα αυτά τα χαρακτηριστικά. Αντίθετα, το στρογγυλό ή ωοειδές πρόσωπο, θα δώσει μια ωραία αρμονία με ένα πιο τετράγωνο ή ορθογώνιο σκελετό. Οι πιο έντονες άκρες θα βοηθήσουν στη δημιουργία της ψευδαίσθησης ενός προσώπου με γωνίες.

Όσον αφορά το χρώμα του σκελετού, εάν είσαι ανοιχτόχρωμος/η, απέφυγε τους αυστηρούς μαύρους σκελετούς που μπορεί να σε κάνουν ακόμα πιο χλωμό/ή, επιλέγοντας απαλά, ζεστά χρώματα όπως χρυσό, παστέλ ή ένα ζευγάρι με απόχρωση ταρταρούγας όπως το…

Πάμε τώρα στο καλύτερο:

ΟΙ 5 ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2022

1. OVERSIZED ’70S

γυαλια ηλιου γυναικεια για το 2022

Η δεκαετία του ’70 είναι η δεκαετία που αναπόφευκτα δε φεύγει ποτέ από τη μόδα και σίγουρα το ίδιο ισχύει και στα γυαλιά ηλίου.
Oι oversized σκελετοί με επιρροή από τα 70s βγάζουν ένα στυλ πολυτέλειας μέχρι και σήμερα.
Υπάρχουν πολλά στυλ να αναδείξουν τη θηλυκότητα σου όταν πρόκειται για τα 70s oversized γυαλιά.

Tip:

Αναζήτησε σχήματα όπως τετράγωνοι ή στρογγυλοί σκελετοί, έντονες “πεταλούδες” και πολύγωνα σχήματα.


Οι δικές μας προτάσεις


2. THE CLASSICS (Κλασικά γυαλιά)

γυαλια ηλιου γυναικεια 2022

Όσον αφορά τις τάσεις στα γυαλιά ηλίου – όχι μόνο του 2022 αλλά και γενικά, υπάρχουν μερικοί σκελετοί που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και που ταιριάζουν ουσιαστικά σε κάθε σχήμα προσώπου. Για αυτόν ακριβός τον λόγο τα “κλασικά γυαλιά” θεωρούνται η καλύτερη επένδυση. Από τότε που ο Τζέιμς Ντιν φόρεσε για πρώτη φορά το Wayfarer το 1955 στο Rebel Without a Cause,  έχει γίνει ο ορισμός του απόλυτου coolness.

γυαλια ηλιου γυναικεια 2022

Tip:

Με τα κλασικά μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς γιατί διατίθενται σε άπειρες επιλογές σχεδίων και χρωμάτων. Δοκίμασε να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου λευκό t-shirt και ένα τζιν για μια διαχρονική και κομψή εμφάνιση.

Αν ψάχνεις για ένα πραγματικά διαχρονικό ζευγάρι, προτίμησε γυαλιά σε απόχρωση ταρταρούγας με πράσινους φακούς.


Όπως τα παρακάτω:



3. ΓΥΑΛΙΑ CAT’S EYE

γυναικεια γυαλια ηλιου 2022

Ο cateye σκελετός κολακεύει τα περισσότερα πρόσωπα. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μια άνοδο, στα ρετρό, εμπνευσμένα μιας άλλης εποχής, γυαλιά ηλίου, τα γνωστά σε όλους μας cat eye.
Μπορούμε να τα βρούμε σε όλους τους κλασικούς τόνους: ταρταρούγα, μαύρο, κόκκινο και παστέλ χρωματα.

Αν και τα cat eye είναι στη μόδα αυτήν τη στιγμή, λόγω της vintage αισθητικής τους, φαίνονται να μένουν για πολύ στις πρώτες τάσεις τις μόδας
Μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι είναι πολύ hot και στα γυαλιά οράσεως.

Tip:

Να θυμάσαι πως οι μυτερές άκρες δεν πρέπει να υπερβαίνουν κατά πολύ το πλάτος του προσώπου σου. Εάν θέλεις πραγματικά να έχεις ένα touch ρετρό αισθητικής ψάξε για λεπτομέρειες με ένα διακοσμημένο ζευγάρι.

Οι δικές μας προτάσεις


4. ΓΥΑΛΙΑ STATEMENT (το must στα γυναικεία γυαλιά ηλίου 2022)

γυναικεια γυαλια ηλιου 2022

Τα statement γυαλιά ηλίου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσεις ενδιαφέρον στα πιο απλά ντυσίματα — φορώντας ένα τζιν και ένα βαμβακερό μπλουζάκι, θα έχεις μια απλή αλλά μοντέρνα εμφάνιση. Για να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτήν την τάση του 2022, διατήρησε την υπόλοιπη εμφάνισή σου απλή και κλασική και άφησε τα statement γυαλιά σου να μιλήσουν.

Tip:

Αν δεν μπορείς να δώσεις μια περιουσία σε μια τσάντα επώνυμου οίκου, τα γυαλιά ηλίου είναι μια εξαιρετικά έξυπνη επένδυση για να απογειώσεις το στυλ σου με ένα statement αξεσουάρ—Το Brigitte είναι από καιρό ο πρωταθλητής των statement γυαλιών με διακοσμητικά στοιχεία από φύλλα χρυσού

Το να κάνεις statement με γυαλιά ηλίου είναι μια τάση εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο θα βρείς διαφορετικούς ανθρώπους να κάνουν τις δηλώσεις τους με διαφορετικούς τρόπους.

Μπορείς να κάνεις τη δική σου δήλωση με ένα χρωματιστό και ζωγραφισμένο στο χέρι σκελετό όπως το 200 hearts με τολμηρά χρώματα και bold σκελετό σε σχήμα πεταλούδας.
Εάν έχεις αμφιβολίες σχετικά με το να φορέσεις μεγάλα γυαλιά, μπορείς να επιλέξεις ένα μεγάλο σκελετό σε ημιδιάφανη απόχρωση τα οποία δεν είναι εμφανή και επιβλητικά στο πρόσωπο.


Τέτοια γυαλιά είναι τα παρακάτω:


5. ΓΥΑΛΙΑ NEW-RETRO (Ή φουτουριστικά ρετρό)

γυναικεια γυαλια ηλιου 2022

Η τάση του minimal και ταυτόχρονα retro μετά από έπιπλα αυτοκίνητα, gatjets και accesories έχει έρθει και στα γυναικεία γυαλιά ηλίου για το 2022.
Τα συγκεκριμένα γυαλιά διατηρούν τα αυθεντικά στοιχεία σχεδίου παλιότερων δεκαετιών, έχοντας μια ρετρό-φουτουριστική αισθητική με λεπτές καθαρές και minimal γραμμές.
Συνήθως διαθέτουν όγκους στους βραχύωνες ενώ συνδυάζονται με φλατ φακούς για να τονίσουν την απλότητα τους.

Tip

Για να απογειώσεις το στυλ σου μπορείς να τα συνδυάσεις με μια ωραία λεπτή αλυσίδα γυαλιών.

Οι δικές μας προτάσεις